
پاییز ۹۸- مراسم اختتامیه کنگره سالیانه روانپزشکی- سالن اجتماعات بیمارستان میلاد.
کنگره سالیانه به همت کمیته همایش و با حضور روانپزشکان از سراسر کشور برگزار شده است، دیدارها تازه شده و بازار داد و ستد علمی نیز در طول کنگره گرم بود.
کمیته همایش از همین زمان برنامهریزی برای کنگره سال آینده را در دستور کار دارد، جلسات هفتگی برگزار میشود، در مورد تم کنگره، سخنرانیها، سخنرانان مدعو، پوسترها، امور اجرایی، جایزههای انجمن به بحث و تبادل نظر میپردازند. به نظر میرسد کنگره سال آینده نیز با کیفیت بهتری نسبت به سالهای قبل برگزار خواهد شد.
پاییز ۹۹- چقدر همه چیز تفاوت کرده است، ماههاست که مهمان ناخواندهای در سراسر جهان به خانههای ما رخنه کرده است، سبک زندگی نوع بشر تغییر کرده است. بهداشت جسم و روان انسانها در معرض خطر قرار گرفته است و تاکید و گسترش روابط اجتماعی جای خود را به فاصلهگذاری اجتماعی داده است.
سرها همه درگریبان است و سلامت را کسی پاسخ نمیدهد.
در این اوضاع و احوال وظیفه انجمن علمی روانپزشکان ایران و دستاندرکاران برگزاری کنگره چیست؟
رایزنیها آغاز میشود، به همت دوستان و با گسترش استفاده از فضای مجازی، مقدمات برگزاری کنگره به صورت مجازی فراهم میشود.
کار برگزاری کنگره به خودی خود کار دشواری است، چه رسد به این که در شرایط همهگیری کرونا آن هم به صورت مجازی باشد. از دیدار حضوری همکاران عزیز که در طول همایش محروم خواهیم بود.
هماهنگی با وزارت بهداشت برای گرفتن مجوز و دشواریهای آن، گرفتن امتیاز بازآموزی، آماده کردن تیزرهای مجازی لازم برای برگزاری کنگره، زمانبندیها، فراخوان از افراد و کمیتهها برای ارائه سمپوزیوم هر کدام هفتخوانی هستند.
تم کنگره بیماری کووید تعیین میشود، سمپوزیوم ها شامل موارد مرتبط است از درمان های زیست شناختی در بیماری کووید گرفته تا نفش هنر و ادبیات در تسکین آلام جامعه بشری در این بحران فراگیر.
امسال از برگزاری مجمع عمومی نیز محروم هستیم، مکاتبات متعددی با وزارت بهداشت در مورد برگزاری در مجمع عمومی بصورت مجازی صورت گرفته که هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است. امیدواریم در این مورد نیز به نتیجه مطلوبی برسیم و آن را به اطلاع همکاران گرامی برسانیم.
این همایش مسلما به عنوان تجربه اول کاستیهایی دارد، اما تلاش دستاندرکاران آن را ارج نهیم و فعالانه در آن شرکت کنیم.
دکتر مجید صادقی
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران
آذر ۹۹